Min brors flytt blev smidigare än vad vi hade trott

God dagens på er, hoppas ni alla mår bra och har haft en helt underbar dag hittills. Förhoppningsvis blir er dag även bättre, kanske på grund av det här inlägget. Jag tänkte skriva om den flyttfirma i Södertälje som hjälpte till under min brors flytt, flyttfirman heter Flyttlänken.

Min bror flyttade hemifrån för två veckor sedan, ett stort kliv in i vuxenlivet. Under flyttdagen hjälpte alla i familjen till, men vi var även väl förberedda och hade anlitat en flyttfirma i Södertälje. Vi hade haft en kontakt med Flyttlänken och de skulle hjälpa till under flyttdagen, de hjälpte framför allt till med bärhjälp men även en del transport. Eftersom de hjälpte till med det kunde vi fokusera på andra saker som behövdes. Vi hjälpte min bror att ställa iordning all inredning när de väl var inne i hans nya lägenhet, vi passade även lägenheten så att min bror kunde utföra en del ärenden som behövdes för att han skulle kunna flytta in. Vi alla samarbetade väldigt bra så att hela flytten gick smidigt och fort, den hjälpen vi fick av flyttfirman underlättade verkligen jättemycket. Min bror är idag väldigt tacksam för all den hjälpen han fick a v både oss och av flyttfirman. Personligen är jag mest tacksam över hjälpen från flyttfirman för att jag slapp springa upp och ner för massa trappor samt bära massa tunga lådor. Jag blev inte alls så utmattad som jag hade trott att jag skulle bli efter hans flytt. I dagens läge har min bror fått ordning på allt i sin nya bostad, vilket är skönt för honom. Slutligen skulle jag vilja tipsa er om att anlita denna flyttfirma i Södertälje om ni behöver någon hjälp under flytten, tro mig när jag säger att allt kommer bli mycket smidigare med deras hjälp.