Thaimassage i Helsingborg

I fredags var jag på thaimassage här i Helsingborg. Kan lugnt sagt säga att det var väldigt välbehövligt efter dem två veckorna jag har haft nu med alla slutprov och träningspass.

Min polare rekommenderade ett massage ställe som hade hade gått på sen tidigare och fullkomligt avgudade stället. Han sa att få en massage av såpass hög kvalité för ett såpass fantastiskt pris var i princip omöjligt att hitta. Så jag jag provade på det och kan gott säga att jag är helt överväldigad. Har haft ramper i ryggen under en längre tid som bara helt och hållet har släppt sen jag var hos dem. Dem går under det simpla namnet Thaimassage Helsingborg, men det gör dem verkligen förmodligen då dem verkligen erbjuder det dem utger sig för att göra.

Hur som helst, fantastiskt bra service, prisvärt och väldigt rekommenderat.