Svetsare i Gällivare

Jag genomför just nu en rent ut sagt totalrenovering i mitt hus. Jag skojar inte, det är hantverkare och projektledare som springer runt överallt. Denna totalrenovering beräöknas ta ungefär fyra månader då det är något så oerhört mycket saker som skall genomföras. Men det har inte jag några som helst problem med för jag tycker bara projekt som helhet är så himla spännande och roligt att spendera sin tid med under sin fritid.

Men för att få vissa projekt att gå igenom behövde jag även anlita en svetsare från Gällivare. Kan absolut ingenting om svetsning eller hur det går till väga, men jag skriver denna texten helt enkelt för jag ville ta och rekommendera dem som ett tack efter ett otroligt väl utfört arbete. Otroligt trevliga hantverkare som kom till arbetsplatsen med ett stort leende på läpparna och en vilja att kötta sig igenom arbetet direkt. Detta uppskattar man ju verkligen så oerhört mycket som kund när dem man anlitar gör ett så otroligt väl utfört arbete för en.

Du gillar kanske också...