Städföretag från Huddinge

Har under senare tid nu funnit det extremt svårt att få tiden till att städa min bostad. Vill såklart då jag vet precis hur jag vill ha det, men med allt jag gör utanför jobbet så känns det mer eller mindre omöjligt. Så jag valde att kontakta ett städföretag från Huddinge som går under namnet FIMAG.

Jag förklarade situationen och dem räknade ut att två gånger i månaden skulle gått och väl räcka för att hålla min boostas absolut så rent det bara går. Detta gjorde ju naturligtvis mig överlycklig för jag trodde det skulle krävas att dem kom in en gång i veckan.

Jag har nu haft dem hos mig i snart tre månader och just därför ville jag bara ta mig tiden till att rekommendera FIMAG ett städföretag med enormt trevliga anställda som verkligen varit fantastiskt hjälpsamma på alla plan. Att ha främlingar i sitt hem har inte ens varit svårt under denna perioden, då deras service är så fantastiskt bra. Så ja de är verkligen det jag vill pusha med i denna texten, passa verkligen på att kontakta FIMAX om ni behöver en enormt skicklig städservice till hands.

Du gillar kanske också...