Flyttstäd i Mölndal

Nu börjar vi äntligen gå mot vårt slut i själva flytten från vår nuvarande lägenhet till den nya. Det känns något otroligt bra och allt verkar verkligen vara i sin ordning, förutom flyttstädningen. Jag och min sambo fann det jätte svårt att hitta tiden för de kommande två dygnen att hinna städa ur den gamla lägenheten. Då vi redan hade spenderat en hel del pengar på övrigt så kände vi att det kanske inte vore det klokaste ekonomiskt sätt att anlita en städfirma som erbjuder flyttstäd i Mölndal.

Men goda vänner som vi har så föreslog dem en städfirma som de hade använt sig av tidigare som var något helt fantastiskt prisvärda, vi kontaktade dem och förklarade arbetet och hur lång tid det förmodligen skulle ta. Dem kalkulerade och gav oss ett fantastiskt bra pris som verkligen gjorde oss överlyckliga. De kom till oss på sturt och utförde arbetet så något så enastående bra, så ja, just därför sitter jag här nu och skriver denna texten. Jag skulle vilja ta mig tiden till att rekommendera Monika Städ.

En städfirma med väldigt trevlig personal och ett företag med enormt prisvärda alternativ. Jag och min sambo har nu lyckats flytta ur vår gamla lägenhet i tid, tack vare verkligen ett snabbt och väl utfört arbete av Monika Städ.