Bygg i Norrtälje

Jag anlitade ett företag som erbjuder bygg här i Norrtälje, dem heter Ejdersands Bygg och Anläggning och jag anlitade dem för ett, dem utförde ett fantastiskt bra arbete för mig senast då dem skulle renovera köket för mig.

Nu däremot så ville jag att dem skulle renovera mitt vardagsrum med nytt golv, nya hyllor, nya fönster och montera ihop de nya möblerna.

Projektet hoppades jag på skulle ta enbart två veckor, men när dem föreslog ett prisalternativ och även en tidsanpassning på bara en vecka så förstår ni nog varför jag är så fantastiskt nöjd över att ännu en gång ha anlitat dem.

Projektet är nu slutfört och allt har verkligen gått som det skulle, till och med bättre än vad jag någonsin hade kunnat förvänta mig. Otroligt trevliga snickare som erbjuder en trygghet med deras hängivna arbete. Nu när projektet då är slut så kände jag personligen att det verkligen var på tiden att bara skriva en snabb recension om byggföretaget. Otroligt skickliga snickare som verkligen har ett fokus på service och framförallt detalj.